субота, 15 листопада 2014 р.

Районний чемпіонат з інтелектуальних ігор (14.11.2014)

14 листопада 2014 року відбувся районний чемпіонат з інтелектуальних ігор, який проводився в Голованівському БДЮТі.

Наш НВК представляли чотири команди – «Dream Team» (7 клас), «Victoria» (9 клас), «Байкери» (10-А клас) та «Ерудити» (11 клас).




Цьогоріч 14 команд змагалися за звання найрозумнішої. За підсумками першого туру, які, можливо, для когось були несподіванкою, але не для нас, бо ми наполегливо готувалися  до цих ігор, до другого туру з п’яти команд пробилися чотири колективи нашого навчального закладу.

В фіналі змагалися команди «Victoria» (9 клас), «Ерудити»(11 клас) та учні Побузької школи. В напружені боротьбі з різницею в один бал перемогли учні Побузької школи, другими стали «Ерудити» (11 клас) , третіми - «Victoria» (9 клас).




Дякуємо всім командам, а також, хочеться відзначити наймолодшу команду району - «Dream Team» (7 клас), яка гарно представила наш НВК і довела, що нашим старшим розумникам зростає гідна заміна, але потрібно наполегливо працювати і не зупинятися на досягнутому.
Всі команди-учасники Перегонівського НВК щиро дякують за організацію такого цікавого свята Побузькому ЦДЮТу в особі директора К. Лісовенка.
Так тримати, інтелектуали! До зустрічі наступного року!

0 коментарі:

Дописати коментар