субота, 1 листопада 2014 р.

Вечір відпочинку "Осінній бал" (31.10.2014)

31 жовтня 2014 року в Перегонівському НВК відбувся вечір відпочинку «Осінній бал», який був «трішки» нетрадиційним цьогоріч.

Відкрили осінню частину заходу ведучі Якобчук Катерина та Томченко Денис.

Кожен клас представляли пари, які подарували присутнім чудовий осінній вальс, а потім прикріпили власні бажання на дерево мрій у вигляді осінніх жовтих листочків.


Учні НВК всіляко підтримували своїх конкурсантів: співали пісень, показували інсценівки, а про кількість різноманітних хореографічних постановок нічого й не потрібно казати. Іноді здавалося, що то не «Осінній бал», а танцювальний марафон.















Всі присутні брали активну участь у різноманітних конкурсах: дівчата робили зачіски, хлопці сортували дари осені, дегустували овочі та фрукти.




Але ж яким був «байкер»! Певно найкращим!


І тут все поринуло в пітьму. Зла відьма викрала дерево бажань і перетворила традиційний «Осінній бал» на сутінковий «Хеллоувін», на якому всі пари постали в страшних образах. Змінилися і ведучі, якими стали Голобородько Ліна та Бербега Володимир.


Все враз змінилося – парад монстрів, демонстрація вирізаних фігур з гарбузів.






Всі пари показували свої таланти: захопливе танго від 8 класу; зворушливі танці від 9 та 10-А класів, несамовитий крамп від 10-Б класу та гарна пісня від 11 класу.





І ще багато інших номерів художньої самодіяльності. Все було зовсім по-іншому, не так як розпочиналося, але не менш захопливо.



Як результат – журі обрали Короля та Королеву жахів, якими по праву стали учні 10-А класу Цимбалюк Михайло та Рибачок Юлія.

Цей вечір ще надовго залишатиметься в нашій пам’яті! 

0 коментарі:

Дописати коментар