середа, 25 березня 2015 р.

Зустріч з воїном АТО – випускником школи Канайкіним Миколою (24.03.2015)

24 березня 2015 року в Перегонівському НВК відбулася зворушлива зустріч з воїном АТО – випускником школи Канайкіним Миколою, який зазнав поранення під час бойових дій на Сході країни та перебуває на реабілітації.

З болем в очах Микола розповідали школярам, що пережив за час, проведений в зоні АТО. Він поділився з учнями спогадами і своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Наш земляк розповів присутнім, про свій позивний «Кобзар», про те, де і як йому доводилося боронити нашу Батьківщину, про справжню міць дружби і ціну життя.

Поезія, яка В. Сосюри та Т. Шевченка, яку декламував Микола просто зачарувала всіх, неначе прикувала і сприймалася зовсім по-іншому. Вона була наповнена справжнім почуттям патріотизму і вірою в перемогу.
Цей урок мужності назавжди залишиться у пам’яті вчителів та учнів і стане справжнім уроком життя. Такі заходи допоможуть дітям на прикладі своїх краян побачити, що «патріот» – це не просто слово, а також навчитися шанобливому ставленню до Батьківщини, відчути гордість за наших захисників Вітчизни.

0 коментарі:

Дописати коментар