середа, 25 березня 2015 р.

До уваги учасників зовнішнього незалежного оцінювання! (24.03.2015)

Нагадуємо, що за місяць (24 квітня) відбудеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури!

Щойно на ваших інформаційних сторінках, створених на веб-сайті УЦОЯО, розміщено запрошення-перепустки для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури!
Учасники зовнішнього незалежного оцінювання мають самостійно роздрукувати запрошення-перепустку із своєї інформаційної сторінки http://testportal.gov.ua/infopages/, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.
Звертаємо увагу, що в 2015 році запрошення-перепустки учасникам зовнішнього незалежного оцінювання не надсилатимуться поштою.
Допуск абітурієнтів до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання припиняється о 10 год 50 хв. У разі запізнення Ви не зможете взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. Щоб вчасно прибути до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання, радимо заздалегідь визначити маршрути доїзду до нього.
Пам’ятайте! На вході до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання Ви повинні пред’явити: сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; документ, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені в Сертифікаті); запрошення-перепустку.
У разі відсутності Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання або документа, що посвідчує особу, а також пред’явлення їх копій абітурієнт не буде допущений до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання

0 коментарі:

Дописати коментар