субота, 13 грудня 2014 р.

Вечір відпочинку для старшокласників «Нумо, хлопці!» (12.12.2014)

12 грудня 2014 року в НВК відбувся вечір відпочинку для старшокласників «Нумо, хлопці!», присвячений Дню Збройних сил України.

Цьогоріч у конкурсній програмі брали участь 5 команд 8-11 класів. 

Ведучими вечора були Рибачок Юлія та Голобородько Ліна.

Судили змагання шановне, компетентне журі: учителі фізичної культури Грановський О.М., Теліжняк О.М. та педагог-організатор Горбатюк Л.В..

Змагання включали в себе різноманітні конкурси: піднімання гирі, віджимання від підлоги, «бої півнів», конкурс кухарів, дартс, армрестлінг, інтелектуальний етап та перетягування канату.







Уболівальники, яких зібралося чимало, підтримували свої команди між конкурсами піснями, інсценівками та танцями, підбадьорюючи майбутніх захисників Вітчизни.







Найбільше вразив виступ перекваліфікованого «байкера». Сьогодні він стверджував, що вже є рибалкою, але вагомих змін то не дало.

Кожна з команд гідно виступила та показала високий рівень спортивної підготовки. Всі присутні ще раз переконалися, що з такими захисниками Вітчизни ми непереможні!  За вироком журі перемогу виборола команда 11 класу «Гарячі перці», ІІ місце – «Екстрим» (9 клас), а «Патріоти» (10-Б класу) завершили змагання третіми і були нагороджені грамотами та подяками.

0 коментарі:

Дописати коментар