пʼятниця, 5 червня 2015 р.

Робота пришкільного табору (03-05.06.2015)

3 червня в пришкільному таборі «Ятраночка» відбувся День відкриття.

На урочистій лінійці кожен загін презентував свою візитку.


Цьогоріч особливість пришкільного табору в тому, що назви загонів, девізи звучать як українською так і англійською мовами. У таборі оздоровлюється 119 дітей, які разом з вихователями працюють у загонах: «Лимони» (7 клас), «Молодь» (6 клас), «Дивосвіт» (5 клас), «Веселка» (4-Б клас), «Лідери» (4-А клас), «Промінці» (3 клас), «Усмішка» (2 клас), «Капітошки» (1 клас).


У день відкриття табірної зміни учитель англійської мови Ткачук Н.М. провела захід «Знайомство». Кожен учень мав можливість англійською мовою розповісти про своє ім’я та дізнатися про імена своїх друзів.

4 червня у таборі проходив день національного одягу.
Бесіду «Українське національне вбрання» для вихованців 7 та 8 загонів провела бібліотекар НВК Олійник К.Ф..

Психолог табору Бербега Л.В. майстер-клас  «Квітка-оберіг» для 1 та 2 загонів. Діти виготовляли з тканини, паперу квіти та листівки.



5 червня в таборі відзначали день Патріота. Діти взяли участь конкурсі патріотичних віршів та пісень, у акції «Малюнок учасникам бойових дій».
Бібліотекар Олійник К.Ф. провела вихованцями бесіди з вихованцями бесіду-діалог «Символи України».

Малюнки, листівки з побажаннями, обереги, солодощі, куплені за дитячі гроші, були зібрані та передані у пункт прийому добровільних внесків села Перегонівка для воїнів АТО.


0 коментарі:

Дописати коментар