субота, 9 травня 2015 р.

Заходи до Дня пам'яті та примирення (08.05.2015)

8 травня 2015 року в Перегонівському НВК відбулася низка заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення і з нагоди 70-ої річниці Перемоги над нацизмом в Європі.

Зранку на подвір’ї НВК відбулася тематична лінійка, на якій старшокласники Сердюк Віталія, Рибачок Юлія, Гаврилюк Оксана, Гончарук Юлія, Бербега Володимир згадали історичні події 1939-1945 років та охарактеризували внесок, зроблений українцями, для перемоги над нацизмом.




Хвилиною мовчання учні НВК вшанували пам'ять полеглих на полях Другої світової війни та героїв, які загинули в АТО на сході України.
Завершилася лінійка піснею «Сонячний круг», якою любителі гуртового співу підкреслили своє бажання жити в мирі.

Учні 9-11 класів марш-ходою дісталися до могили Невідомого солдата та поклали квіти.



Цього ж для учнів 6, 7, 8 класів бібліотекар НВК провела виховну годину «Подвиг не має забуття», де була переглянута презентація «Слава визволителям України» та проведено огляд літератури «Із книжок про війну, про бої ми читаємо».


В даному заході взяла участь і бібліотекар Перегонівської сільської бібліотеки Нефедова В.П., яка презентувала віртуальну виставку «Шуміли дерева зеленої брами».

На великих перервах в НВК відбувся показ документальних відеофільмів соціального спрямування про Другу світову війну.

З святковою програмою завітали учасники художньої самодіяльності до жителів стаціонарного відділення соціального обслуговування жителів села Перегонівка.
Любителі гуртового співу, вокальні групи 7 та 8 класів, дитячий духовий оркестр виконували пісні воєнних років та подарували гарний настрій і побажали всім присутнім мирного неба.





0 коментарі:

Дописати коментар