середа, 29 жовтня 2014 р.

Благочинний ярмарок "Діти - дітям!" (28.10.2014)

На великій перерві 28 жовтня 2014 року за ініціативи шкільного парламенту в НВК було проведено благодійний ярмарок «Діти – дітям!».

Чого тут тільки не було! Дитячій фантазії не було меж. І все це виготовлено своїми руками: кекси, торти, ароматне печиво та інше. Веселі продавці пропонували свій товар, а у покупців розбігалися очі.








Підрахувавши зароблене, маленькі бізнесмени вирішили придбати подарунки для дітей, які прибули з зони АТО, а частину коштів залишити на потреби НВК.
Дякуємо всім учням, які прийняли активну участь у благодійному ярмарку!

1 коментар:

  1. позичальна компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники нехтують моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають рішення щодо фінансування компаніям та приватним особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам профінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Напишіть на номер WhatsApp на + 1- ( 989-394-3740)

    ВідповістиВидалити